€2.700 - €4.100 excl. ploegentoeslag

|

MBO 4 / HBO technische opleiding

Zekerheid

Bij Dunlop geloven we in zekerheid. Daarom krijg je bij ons meteen een vast contract

Vrijheid

Je krijgt alle vrijheid om naar eigen wens je taken uit te voeren

Techniek

Je werkt met de nieuwste technieken en machines om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren

Jouw eigen ploeg

Je staat er zeker niet alleen voor als shiftleader. Je geeft leiding aan een diverse ploeg van operators. Bestaande uit meerdere kleine teams van 2 tot 6 operators, die zelfstanding aan de machines werken. Je motiveert, inspireert en ondersteunt je ploeg om het beste in iedereen naar boven te halen. Zo krijg je de neuzen dezelfde kant op en haal je de productiedoelen.

Samen met je ploeg moet je het doen, daarom is het belangrijk dat jullie op elkaar kunnen vertrouwen. Volgens Reinout komt dat door de open en eerlijke sfeer die er heerst.

Lees hier meer over het werk van Reinout bij Dunlop Conveyor Belting

Lees meer

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Je krijgt veel verantwoordelijkheid als Shiftleader. Niet alleen voor je eigen ploeg, Maar regelmatig ook voor de gehele fabriek. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en de productie door kan gaan

Daarnaast krijgt je veel ruimte om zelf te bepalen hoe je deze taken wil uitvoeren en de vrijheid om nieuwe dingen te proberen. Sterker nog dit wordt door ons zelfs aangemoedigd.

Lees hoe andere collega’s deze vrijheid ervaren bij Dunlop.

Ontdek het hier

Een schitterend product

Van een natuurlijke grondstof een product maken vinden wij het mooiste wat er is. Als Shiftleader lever jij hier een grote bijdrage aan. Je staat niet zelf aan de machines, maar draait evengoed aan knoppen. Je hebt passie voor een product, gemaakt door grote machines en bent geïnteresseerd in de techniek.

Jij zorgt ervoor dat dit hele proces in goed banen wordt geleid, dat er veilig en secuur gehandeld wordt door jouw ploeg en dat er uiteindelijk een kwalitatief hoogwaardig product uitkomt.

Lees hier hoe onze prachtige producten in de praktijk worden gebruikt.

Lees meer

“Het is een prachtig proces en een mooi product dat we iedere dag weer maken”

“Het leukste aan het werk vind ik de mensen, er is een open en familiaire sfeer”

“Het mooiste vind ik om mensen uit mijn ploeg te helpen het beste uit zichzelf te halen”