Ploegenmonteur

 • 40 uur
 • Drachten
 • Als ploegenmonteur draag je direct bij aan het succes van onze fabriek
 • Een tijdelijk contract met als doel een vaste aanstelling
 • Een goed salaris conform CAO Rubber & Kunststof
 • Een diversiteit aan werkzaamheden
 • Een dynamisch bedrijf met inspirerende collega's

Over de functie

In ons bedrijf in het centrum van Drachten, waar we de beste transportbanden maken die er te koop zijn, hebben we behoefte aan een monteur in ploegendienst (3-ploegen).

Als ploegenmonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van storingen binnen ons machinepark en de ondersteunende installaties.

Als ploegenmonteur bij Dunlop vervul jij een belangrijke rol binnen ons bedrijf met behoefte aan specifieke kennis en vaardigheden, zoals bijvoorbeeld MIG/MAG lassen. Naast het oplossen van storingen hou jij je dagelijks bezig met verbeteractiviteiten aan machines. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het lezen van schema’s, het monteren van onderdelen, het uitvoeren van testen en verhelpen van problemen volgens de procedures en instructies die ons bedrijf hiervoor heeft. Veilig, professioneel, zelfstandig en verantwoordelijk werken is hierbij erg belangrijk.

Aandachtsgebieden zijn stoom- en heetwatersystemen, werktuigbouw, pneumatiek, hydrauliek enelektrotechniek.

Wat wij jou te bieden hebben?

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2900,- en maximaal € 3900,- (conform CAO rubber & kunststof);
 • 8% Vakantietoeslag + een extra jaarlijkse uitkering
 • Voldoende vrije dagen om minimaal 7 weken per jaar op vakantie te gaan. En als je nog meer vakantiedagen wilt, kun je deze bijkopen onder voorwaarde dat je wel weer terugkomt;
 • Een hecht team met veel collegialiteit en waarin je nauw samenwerkt;
 • De mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen en te scholen, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Het ideaalprofiel

Jij bent positief ingesteld en bent vastberaden om altijd een oplossing te vinden in elke situatie. Stel jezelf de volgende vragen:

 •  Ga jij er voor zorgen dat onze machines optimaal draaien, waardoor er elke dag plezierig gewerkt kan worden?
 • Neem jij de verantwoordelijkheid voor het in standhouden van de productie en schrikt deze uitdaging jou niet af maar is deze zelfstandigheid juist de volgende stap in jouw carriére?
 • Wat als je na je eerste jaarcontract al een vast contract kunt behalen?

 

Positief geantwoord? Samen met jouw technische kennis en ervaring kunnen we de fabriek optimaal laten draaien. Kom snel langs voor een kennismaking!

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze HR-manager, Eelco de Wal via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Over Dunlop Conveyor Belting

Wil jij ook voor een multinational werken? Een bedrijf met een ambacht, waar continue innovatie leidt tot een bestaansrecht op de wereldmarkt. Dunlop Conveyor Belting in Drachten is zonder enige twijfel wereldmarktleider als het gaat om het innoveren, verfijnen en produceren van ‘long life’ rubberen transportbanden. De transportbanden worden overal in de wereld geleverd, maar uitsluitend in Nederland geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten altijd gewaarborgd blijft. Dunlop draagt dagelijks bij aan de missie van haar moeder; het bieden van mobiliteitsoplossingen vanuit rubbertechnologie.

Als onderdeel van Fenner, in 2018 overgenomen door Michelin, heeft Dunlop vanuit Drachten met bijna 300 werknemers (exclusief 100 medewerkers buiten Nederland) de positie en slagkracht van een wereldwijde koploper en trendsetter voor wat betreft rubberen transportbanden. Gedragen, gesouffleerd en gefaciliteerd door internationaal zeer grote – financieel gezonde – spelers, heeft zij de wendbaarheid, handelsgeest, mensgerichtheid, innovatiedrang en lokaal ondernemerschap van een sterk MKB-bedrijf altijd behouden. Alle medewerkers van Dunlop hebben dagelijks zelfs directe impact op een hele sector, waarin zij onbetwist leidend en beeldbepalend is.

Meer informatie over ons bedrijf lees je hier.

Informatie video

Enthousiast geworden over een baan bij Dunlop na lezen van deze vacature? Bekijk de video hiernaast en laat je CV en motivatie achter!

LEES DE VERHALEN VAN ONZE MEDEWERKERS

Bij Dunlop Conveyor Belting geloven we dat om de beste te zijn, we de beste mensen nodig hebben, omdat mensen het verschil maken! Dankzij onze expertise, ervaring en vakmanschap zijn wij al jaren aantoongevend in wat we doen.

Succesverhalen