Allround Elektromonteur

 • 40
 • Drachten
 • MBO
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2800,- en maximaal € 4000,-
 • 8% Vakantietoeslag + een extra jaarlijkse uitkering
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring direct een jaarcontract of een vast contract
 • Voldoende vrije dagen om minimaal 7 weken per jaar op vakantie te gaan

De uitdaging

Ben jij een elektromonteur met passie voor techniek en speel je graag een sleutelrol in het onderhoud en de verbetering van onze fabriek? Als jij houdt van afwisselend werk, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, dan is deze vacature voor jou!

Als allround elektromonteur werk je van maandag tot en met vrijdag in dagdienst binnen onze fabriek. Daarnaast ben je eens in de vier weken een week lang beschikbaar voor storingsdienst. Dit betekent dat je buiten je reguliere werkuren 24/7 oproepbaar bent bij storingen. Uiteraard ontvang je in ruil voor jouw flexibiliteit een consignatievergoeding.

De nadruk van de werkzaamheden ligt bij het uitvoeren van gepland onderhoud, het opsporen en verhelpen van storingen en het implementeren van modificaties. Het is belangrijk dat je basiskennis hebt van PLC-systemen, omdat je dagelijks zult gaan werken met Step 5, Step 7 en TIA Portal. Daarnaast is kennis van gelijkstroomregelaars, frequentieregelaars, hydrauliek en pneumatiek gewenst. Binnen ons bedrijf zijn verschillende typen machine- en motorbesturingen in gebruik, waardoor je niet kunt functioneren zonder een brede belangstelling voor en enige ervaring met deze onderwerpen.

Je maakt deel uit van onze technische dienst van 24 collega’s. Jij werkt samen met 3 andere elektromonteurs, waarbij elk van jullie verantwoordelijk is voor een specifieke afdeling binnen onze fabriek. Uiteraard ondersteun je elkaar waar nodig. Je bent het eerste aanspreekpunt voor elektrische verstoringen en communiceert effectief met je collega’s om problemen snel en efficiënt op te lossen.

Naast het verhelpen van storingen zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze processen. Ons ultieme doel is om het aantal storingen tot nul terug te brengen. Samen met ons team werk jij elke dag aan deze uitdaging. We zoeken daarom een elektromonteur die graag meedenkt over optimalisaties en actief bijdraagt aan de continue verbetering van onze fabriek.

Wat wij jou te bieden hebben?

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2800,- en maximaal € 4000,- (conform CAO rubber & kunststof);
 • 8% Vakantietoeslag + een extra jaarlijkse uitkering van ten minste 5.6%;
 • Een consignatievergoeding tijdens storingsdiensten;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring direct een jaarcontract of een vast contract;
 • Voldoende vrije dagen om minimaal 7 weken per jaar op vakantie te gaan. En als je nog meer vakantiedagen wilt, kun je deze bijkopen onder voorwaarde dat je wel weer terugkomt;
 • Een hecht team met veel collegialiteit en waarin je nauw samenwerkt;
 • De mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen en te scholen, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Het ideaalprofiel

 • Je hebt minimaal een technische opleiding op mbo-niveau 3 of 4 (elektrotechniek of mechatronica);
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van NEN en VCA-certificaten. Als je deze nog niet hebt, bieden wij de mogelijkheid om deze intern te behalen;
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring met onderhoudswerkzaamheden binnen een productieomgeving;
 • Je bent bekend met geautomatiseerde office- en onderhoudsystemen;
 • Het lezen van technische tekeningen vormt geen probleem voor jou;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

 

Is deze functie iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur nu je cv en motivatie naar jobs.drachten@dunlopcb.com. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Stoffel de Jong via telefoonnummer 06-81618123.

Over Dunlop Conveyor Belting

Wil jij ook voor een multinational werken? Een bedrijf met een ambacht, waar continue innovatie leidt tot een bestaansrecht op de wereldmarkt. Dunlop Conveyor Belting in Drachten is zonder enige twijfel wereldmarktleider als het gaat om het innoveren, verfijnen en produceren van ‘long life’ rubberen transportbanden. De banden vinden hun toepassing over de hele wereld binnen een scala aan industrieën. Ze hebben één ding gemeen; ze leveren onder zeer verschillende weers-, belastbaarheids- en bedrijfsomstandigheden maximale prestaties en kennen een uitzonderlijke operationele levensduur.

Als onderdeel van Fenner, in 2018 overgenomen door Michelin, heeft Dunlop vanuit Drachten met bijna 300 werknemers (exclusief 100 medewerkers buiten Nederland) de positie en slagkracht van een wereldwijde koploper en trendsetter voor wat betreft rubberen transportbanden. Gedragen, gesouffleerd en gefaciliteerd door internationaal zeer grote – financieel gezonde – spelers, heeft zij de wendbaarheid, handelsgeest, mensgerichtheid, innovatiedrang en lokaal ondernemerschap van een sterk MKB-bedrijf altijd behouden. Alle medewerkers van Dunlop hebben dagelijks zelfs directe impact op een hele sector, waarin zij onbetwist leidend en beeldbepalend is.

De transportbanden worden overal in de wereld geleverd, maar uitsluitend in Nederland geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten altijd gewaarborgd blijft. Dunlop draagt dagelijks bij aan de missie van haar moeder; het bieden van mobiliteitsoplossingen vanuit rubbertechnologie.

Meer informatie over ons bedrijf lees je hier.

Informatie video

Enthousiast geworden over een baan bij Dunlop na lezen van deze vacature? Bekijk de video hiernaast en laat je CV en motivatie achter!

LEES DE VERHALEN VAN ONZE MEDEWERKERS

Bij Dunlop Conveyor Belting geloven we dat om de beste te zijn, we de beste mensen nodig hebben, omdat mensen het verschil maken! Dankzij onze expertise, ervaring en vakmanschap zijn wij al jaren aantoongevend in wat we doen.

Succesverhalen